100 nápadů jak namalovat vousatého skřítka

Vousatý skřítek je sympaťák, který na nás skáče ze všech stran o Vánocích, ale co dělá zbytek roku? Co by, žije si stejný život jako my ostatní, čte knihy, sází květiny, slaví Halloween nebo dovádí na dovolené. A proto jsme se rozhodli vytvořit Vám inspiraci, jak si tohoto skřítka namalovat prakticky každý den v roce. 

Pro koho je tato inspirace pro malování vhodná?

Prakticky pro každého. Ale ocení ji určitě Ti, co malují na kamínky a každý den hledají, co dalšího by namalovali. Malujte skřítky 20 dní po sobě a uvidíte to zlepšení. První den to třeba budou pouze obrysy a vymalovaná plocha, další však už vezmete do ruky štětec a začnete si s fixy stínovat pomocí vody a hned uvidíte ty pokroky. Inspirace pro malování na kamínky na 100 dní? Tak tomu říkáme paráda! Pochlubte se nám s použitím hashtagu #malovanykaminek.cz na Instagramu, kterého skřítka jste zvolili Vy :)

Čím malovat?

Záleží na materiálu, na který malovat chcete. Na papír je to jasné, malujte čímkoliv, co Vám padne do ruky. Naše obrázky jsou stažené z Canvy a jsou vytvořené technikou akvarelu.

Nicméně, pokud chcete malovat na kamínky, je potřeba zvolit barvy akrylové nebo akrylové fixy. Obojí najdete za skvělé ceny na našem eshopu. Najdete zde i silikonovou formu a dřevěné výřezy ve tvaru roztomilých střítků. Chcete poradit se značkou, kterou na tyto materiály malovat a kreslit? Za nás je top značka Artmagico - česká značka s vysoce kvalitními produkty, které jsou naprosto nepřekonatelné s cenou! Zde je ukázka malovaných výřezů

Tak kterého skřítka si vyberete jako prvního? 

Ke stažení Zdarma

Užijte si skřítkové malování!

Tým Malovaného  kamínku