Inspirace na malování dřevěných koleček

Ponořte se do světa kreativity s našimi dřevěnými kolečky - dokonalým plátnem pro Vaše umělecké projekty!

V tomto inspirativním článku objevíte galerii grafických návrhů pro ručně malovaná dřevěná kolečka, jenž Vám poskytnou nespočet nápadů a inspirace pro vlastní tvorbu. Zjistěte, jak můžete využít akrylové fixy a barvy k transformaci těchto přírodních koleček na nádherné dekorace, jedinečné dárky nebo originální umělecká díla.

louskáček dva

Prozkoumejte rozmanité možnosti - od abstraktních vzorů, přes sezónní motivy až po detailní a milé ilustrace. Tyto univerzální dřevěná kolečka lze použít pro výrobu závěsných dekorací, stolních ozdob, vánočních ozdob a mnoho dalšího. Přidejte se k nám a objevte, jak akrylové fixy a barvy mohou oživit Vaše dřevěné kolečka!

K malbě na dřevo budete potřebovat

akrylové barvy (skvělé akryly jsou například od české značky Artmagico

štětce (detailní či klasické)

akrylové fixy (doporučujeme např. Dual Pen od Artmagico, který má dva hroty - střední na větší plochy a extra jemný na detaily)

lak na fixaci

Na dřevo (je možné použít i jiné dřevěné výřezy) můžete malovat buď jen barvami, můžete malovat samostatně i fixy (někdy je ale lepší dřevo předem natřít akrylovou barvou - ta musí být před použitím fixy suchá, dřevo má tendenci barvu rozpíjet po letech, akrylový fix musí být velmi dobře rozmíchán), můžete kombinovat akrylové barvy a akrylové fixy. Konečný obrázek zafixujte akrylovým lakem či zalejte do pryskyřice. Dřevo by mělo být před malbou hladké, pokud má drsnější strukturu, přejeďte ho smirkovým papírem. Naše kolečka, která najdete na našem e-shopu, jsou zcela hladká a připravená na malbu. 

Inspirace pro Vás

Dřevěný výřez 2

Dřevěný výřez 3

Dřevěný výřez 4

 

Dřevěný výřez 5

Dřevěný výřez 6

Dřevěný výřez 7

Dřevěný výřez 8

Dřevěný výřez 9

Dřevěný výřez 10

Dřevěný výřez 11

Dřevěný výřez 12

Dřevěný výřez 13

Dřevěný výřez 14

Dřevěný výřez 15

Dřevěný výřez 16

Dřevěný výřez 17

Dřevěný výřez 18

Dřevěný výřez 19

Dřevěný výřez 20

Dřevěný výřez 21

Dřevěný výřez 22

Dřevěný výřez 23

Krásné čas při tvoření přeje 

Váš tým Malovaného kamínku