Jaký dárek vybrat tatínkovi na den otců

Otec, táta, tatínek… vedle maminky druhá nejdůležitější osoba v životě. Táta bývá často vzor a superman pro své potomky, a je proto skvělé, že i tátové mají svůj oslavný den! Svátek všech otců je v České republice vždy 3. neděli v červnu, letos to vychází na neděli 18. 6. 2023. 

Víme, že tatínkové mají plno koníčků a my jsme vybrali z našeho e-shopu pár tipů právě pro tyto kreativní tatínky. Bohužel alkohol, kosmetiku, doutníky, rybářské potřeby, sportovní oblečení, technické vymoženosti, akční zážitky, různé delikatesy a jídlo u nás nekoupíte…. ale máme jiné skvělé kreativní produkty, které třeba zrovna tomu Vašemu tatínkovi (dědečkovi, manželovi, strýčkovi, synovi, který už má děti …a všem skvělým tátům) udělají radost. Ač se jedná o maličkosti, věříme, že budou darovány i přijaty s láskou!

Artmagico dual pen - skvělé akrylové fixy značky Artmagico jsou díky svému širokému tělu příjemné pro velkou mužskou a mužnou dlaň 🙂 Ano i muži malují - ať už na kamínky či na plátno - kvalitní akrylový fix takovému fandovi umění udělá velkou radost!

Henri Dual Pen

Děkujeme za fotografii báječnému malíři a tátovi Henrichu Mládkovi, který právě tyto fixy na svá jedinečná díla používá.

Tavná pistole Apli - ano i u nás pořídíte “zbraň” 🙂 … jedná se o zbraň pro kreativce, která se využívá hlavně při výrobě sezónních dekorací, ale i opravách, což právě tatínkové jistě ocení!

64

Efektové spreje - tatínkové jsou velmi šikovní a zcela určitě je potěší, když budou pochváleni za speciální efekty, které umí speciální spreje a barvy, které u nás koupíte!

65

Zvýrazňovače - studují Vaši tatínkové? Pokud ano, tak taková drobnost jako je kvalitní zvýrazňovač mu jistě vykouzlí úsměv na tváři 🙂 a učení mu půjde hned snadněji!

66

Dárkový poukaz - pokud máte kreativního tatínka, který by nejraději vykoupil náš e-shop a Vy nevíte, co by přesně ještě potřeboval. Pořiďte mu dárkový poukaz, aby si mohl vybrat sám, co ještě nemá a co bude jeho srdci nejbližší!

350367410_908383763566687_3984084028474815896_nPřejeme krásný den všem tatínkům! 

Tým Malovaného kamínku