Malované kamínky jako jarní a velikonoční výzdoba

Jaro už klepe na dveře, slyšíte? 

Chystáte se už na jarní výzdobu? Také se rádi obklopujete na jaře veselými, svěžími a jasnými barvičkami a roztomilými motivy? Dnes pro Vás máme malou inspiraci pro dekoraci v podobě obyčejných kamínků, ale malovaných! 

3

Malované kamínky jsou milá nenápadná dekorace, která přitahuje pozornost každého, kdo na ně pohlédne. Navíc, pokud Vás omrzí, tak je můžete vzít sebou na výlet a udělat z nich putovní kamínky někomu pro radost a namalovat si jiné hodící se k dalšímu ročnímu období. K malování kamínků potřebujete jen akrylové barvičky a štětce nebo akrylové fixy.

7

Můžete si vybrat oblíbená velikonoční zvířátka - králíčky, kuřátka, slepičky nebo ovečky, či jakákoliv zvířátka z farmy, které nám evokují jaro. Na kamínky můžete malovat třeba jen pastelovými barvami jednoduchá vajíčka či kraslice, nebo rozkvetlé květiny, které máte rádi.  

5

Malované kamínky můžete položit jako veselou velikonoční ozdobu do knihovny či na parapet. Pokud kamínky zalakujete akrylovým lakem, můžete je dát ven do truhlíků, květináčů či si jimi nechat “rozkvést” Vaši zahrádku.   

2

Největší radost budete mít už při zdobení kamínků. Malování a kreslení je skvělá relaxační činnost, při které zapomenete na starosti všedních dní. Dokonce můžete do té činnosti zapojit i Vaše děti, které budou šťastné, že mohou tvořit s Vámi a rozvíjet svou dětskou fantazii a jemnou motoriku. 

8

Veselé Velikonoce přeje tým Malovaného kamínků!

4