Jak zabavit děti aneb nápady na letní tvoření dospělých a dětí - 2.

Přinášíme Vám další skvělé tipy pro letní tvoření! Léto sice láká svým počasím k vodě, ale pokud prší nebo není zrovna nálada na slunění, ale je nálada na tvoření, pojďte se nechat inspirovat a vytvořit si nějaký originální kousek! Tyto tipy jsou skvělé i pro skupinové tvoření na letních táborech či dílničkách! 

Koženkové boty

Koženka není odolná jako kůže a boty z koženky jsou spíše sezónní záležitostí, proč si z nich neudělat s akrylovými fixy hit léta! Glitrové pasty rozzáří každé dětské oči!

68

Dřevo

Dřevěná kolečka mohou sloužit třeba jako medaile či originální podtácek či milá ozdoba. Pojďme s dětmi tvořit i na dřevo - akrylové barvy budou to pravé!

69

Papír

Papír snese skoro vše! U nás najdete barvy, pastelky, pera, inkousty, fixy, šablony, pastely, raznice... pojďte si hrát!

70

Džínovina

Džíska je nestárnoucím hitem. Většinou ji má každý doma. Ale co si ji pomalovat a udělat z ní originál? Bundu je možné pomalovat akrylovými barvami či fixy, nebo také barvami přímo na textil a oživit ji skvělými vzory.

67

Porcelán

I porcelán se dá jednoduše pomalovat, ať už akrylovými barvami či fixami, tak i barvami určenými na porcelán. Děti budou nadšené!

71

Už víte, co si vytvoříte?  

Ať jsou Vaše dny plné barev 

Tým Malovaného kamínku

P.s. pokud jste škola, školka, výtvarný kurz či jiná vzdělávací zájmová organizace, koukněte na náš slevový program!