Nápady na kreativní dárky

Kreativní dárky - Tipy a nápady

Vánoce se blíží a s nimi krásný vánoční čas, který si všichni přejí prožít v rodinném kruhu a slavnostní atmosféře. Abychom Vám ulehčili s každoročními otázkami: “Co mám letos koupit? Co asi donese Ježíšek? Jaké dárky by si přála maminka? 

Kreativní dárek

Nemusíte se trápit s výběrem dárků! Pro všechny, kteří hledají vhodný vánoční dárek jsme připravili tyto tipy na dárky. Najdete zde nápady na originální, skvělé a netradiční vánoční dárky nejen pro celou rodinu! 

Pokud jste kreativní typ a baví Vás ruční práce a malování, můžete se pokusit vyrobit originální dárek sami! My Vám přinášíme rady, jak udělat z obyčejné věci neobyčejnou a vykouzlit tak úsměv na rtech právě originálním a vlastnoručně vyrobeným dárkem. Největší radost přece udělá takový dárek, který člověk vyrobí sám pro toho druhého. Navíc si můžete být jistí, že dárek, který darujete, obdarovaný člověk ještě nemá. Originální dárky vždy zabodují a my víme jak na to! Odškrtněte si tedy první dárky z vánočního seznamu a jdeme na to.

Co třeba peněženka?

Malá peněženka, která se vejde do každé kabelky či kapsy? Skvělý nápad, stačí jen malá malůvka toho, co má obdarovaný rád a dárek je hotov! Nezapomeňte dát do peněženky pár drobných pro štěstí. Inspirace od @beriastyle 

 Malovaná peněženka

Víte o někom, kdo by neměl tenisky?

Neváhejte ani chvíli, zjistěte velikost nohy a hurá na nákupy. Stačí je potom jen ozvláštnit Vaším originálním nápadem. Vše, co k tomu potřebujete, najdete u nás! 

 Malované boty

Obálka na peníze

je klasika klasik, ale nemusí být vůbec nudná! Dozdobte ji třeba pečetí

 dárková poukázka

Malované Tričko

Ručně malované tričko nebo tričko s vtipným sloganem je evergreen každých Vánoc. 

 Originální tričko

Dekorace a doplňky

Výborným dárkem je i hezká dekorace , které v průběhu roku moc nekupujeme, protože na ně nezbývají finance. Ale Vánoce, to je jiná! Dekorační předměty zútulňují náš domov a přinášejí radost do každodenního života. Vše můžete zosobnit a uzpůsobit stylu obdarovaného: květináč, keramika (můžete udělat mandalu na hrnek či misku, pomalovat porcelán) nebo obyčejný malovaný kamínek. Toto vše udělá velkou radost. 

Ručně malované dárky

Ozdobit můžete třeba i záložku do knihy, blok, podtácky pod hrnek, svícny, sklo, šperky, oblečení - třeba džínovou bundu, batoh, šálu i šátky, můžete si vyrobit např. pomocí kamínků společenskou hru či oživit figurky her - možnosti jsou neomezené! 

Jestliže chcete nechat tvoření raději na druhých a přejete si obdarovat právě kreativní duši, máme pro Vás trefu do černého! Tímto dárkem darujete nejen výtvarné prostředky, ale darujete také radost, kterou člověk zažívá při tvoření.

Tvořiví lidé nejvíce ocení právě pomůcky, se kterými mohou tvořit. U nás najdete ty nejlepší dárky za nejvýhodnější cenu! A proto můžete vybírat z celého sortimentu: “Malovaný kamínek”/ “Malovaný kamínek - Vánoce”. Najdete zde vše potřebné pro Vaše vánoční či jiné tvoření: malovací či kreslící sady, tvořivé sady, barvy, štětce, fixy, hračky s tvůrčím charakterem, dřevěné výřezy, dárkové kreativní sady a ostatní nezbytné věci, bez kterých se neobejde žádný kreativec. 

Tvořivá sada

Tip: pořad nevíte co vybrat? Darujte “dárkový poukaz” 

Dárkový poukaz

Nápadů na vánoční dárky pro Vás máme nepočítaně i na našem webu, Facebooku a Instagramu! Vyberte si kousky, které dodají Vánocům slavnostní atmosféru, a pokud uvidíte něco, co se Vám opravdu líbí a co byste i Vy rádi dostali od Ježíška, nestyďte se a sdílejte to i se svými blízkými. Ulehčete jim rozhodnuti, co Vám mohou dát k Vánocům, radost bude i tak veliká.