Tipy na dárky pro babičku

Jak vybrat dárek pro babičku?

Vybrat vánoční dárek pro babičku je někdy dost složité, obvyklá odpověď od babičky na otázku: “Co by sis přála k Vánocům?” je totiž: “Já nic nepotřebuji!”

Dárky pro babičky

Snad všechny babičky trpí přesvědčením, že nesmějí ostatní nic stát a nic nechtějí. Nabádají nás, ať si raději koupíme něco pro sebe nebo pro děti, dávají nám na oslavě svých narozenin své poslední peníze z důchodu, a tím nevědomky nechávají výběr dárku na nás. Ovšem nikdo nechce splnit babiččino přání, aby dostala “nic”. Rodinný rozpočet nám ale často nedovolí koupit babičce parní mop, robotický vysavač nebo nové spotřebiče. Technické vymoženosti jako chytrý telefon nebo počítač nejsou vždy pro seniory to pravé. Kosmetické balíčky zase mohou zůstat po roky netknuté.

Prostě a jednoduše, dárek pro babičku musíme vybrat sami. Všechny babičky ale ocení osobní dárky a maličkosti, které byly vyrobeny přímo pro ně a s láskou. 

S tím Vám můžeme pomoci my a dát Vám pár tipů na takové milé drobnosti, které Vaší babičku zahřejí u srdce. Na první pohled jsou to drobnosti, ale uvidíte, že i Vy se budete ve stáří z podobných osobních dárku nejvíc těšit. 

Naše tipy: 

Každá babička ráda chodí do svého oblíbeného obchůdku na nákupy. Co jí dát ručně malovanou nákupní látkovou tašku? Zkuste na ní namalovat třeba jejího mazlíčka, oblíbenou květinu či jen napsat jména všech jejích vnoučat! 

Malovaná taška

Babička je, i přes veškerou svoji skromnost a obětavost, taky ženou, která se ráda  líbí a parádí. Co takhle jí ozdobit její oblíbené gumáky na zahradu? Určitě bude maximálně potěšena! 

Gumáky

Životním posláním babiček je dostat do Vás co nejvíce jídla, a proto by ji mohlo potěšit něco extra do kuchyně! Co jí připravit krásné malované karafy na její skvělé ovocné šťávy nebo hrníček třeba s borůvkami? 

Malované hrnečky

Vytvořte babičce krásný svícen se svíčkou, která zavoní příjemnou vánoční vůní, aby si mohla po dlouhém dni odpočinout, zrelaxovat a zavzpomínat na mládí! Inspirace od @vs_mandala_art 

dárek pro babičku

Objevila Vaše babička kouzlo putovních kamínků? Také je ráda maluje? Kupte jí naše výrobky! Objeví krásu tvoření a dáte jí tím nový impuls k procházkám či výletům a novým přátelstvím! "Kamínkářská" komunita je opravdu velká.

Dárky od srdce

Ač jsou peníze fádní dárek, ceny energií jsou neúprosné, stáří volá po lécích a vitamínech. Někdy může obálka s penězi prostě a jednoduše pomoci, a tím potěšit. Nemusíte je dávat jen v obyčejné obálce, udělejte i tento dárek výjimečný! Opatřete obálku pečetí, udělejte malůvku či ji krásně nadepište. 

dárková poukázka

Tip: A pokud pořád nevíte, co vybrat, darujte “dárkový poukaz”. Společně strávená chvíle s babičkou, kdy jí následně pomůžete vybrat z našeho celého sortimentu Malovaný kamínek vše potřebné pro tvoření, jsou k nezaplacení. Najdete u nás malovací či kreslící sady, tvořivé sady, barvy, štětce, fixy, dárkové kreativní sady a ostatní nezbytné věcičky, bez kterých se tvoření prostě neobejde. 

Dárkový poukaz

Hezké chvíle u tvoření a výběru dárků přeje 

Váš tým Malovaného kamínku