Tipy na dárky pro ženy

Vánoce se neúprosně blíží, všichni se těší na slavnostní atmosféru, skvělé jídlo, magický večer a radost z dárků! Co ale letos pořídit za dárek pro maminku, manželku, sestru, babičku, dceru, přítelkyní, kamarádku, či jinou blízkou ženu? A co koupit jako dárek pro šéfovou, kolegyni nebo pro učitelku svých dětí? Dobrá zpráva je, že dárek pro ženy se většinou vymyslí snadněji než dárek pro muže. Jak tedy vybrat ten správný dárek pro ženu? 

Dárek pro maminku

Věřte, že žehličky, pračky, rotační mopy, mixéry, vysavače nebo čističe oken sice obdarované usnadní domácí práce, a však mnohem více bude potěšena například z nějakého krásného šperku, telefonu, kabelky, kosmetické sady, parfému, láhve vína nebo aroma svíčky pro chvíle odpočinku a relaxování. 

A když takový dárek ozvláštníte vlastnoručně vyrobeným přáním, získáte originální dárek pro ženu, který ji potěší hned dvakrát.  

Jak ale vybrat originální vánoční dárek, zároveň ušetřit a nezruinovat se, když na drahé šperky či telefon nemáte? Proč dávat nudný kosmetický balíček, když můžete vyrobit svůj kreativní dárek?

Pro ženy se nabízí celá řada univerzálních dárků, pokud ale pro ně chcete vybrat dárky opravdu originální, musíte ji alespoň trochu znát. Měli byste mít povědomí o jejích zájmech a jejím životním stylu. 

Pomůžeme Vám nejen s tipy na dostupný vánoční dárek a také rádi poradíme s jeho výrobou. Zkuste vytvořit vlastnoručně vyrobený vkusný dárek co nejvýhodněji. 

Zde jsou naše tipy: 

Vánoce nebo narozeniny jsou výbornou příležitostí k darování diáře, protože se blíží konec roku a s ním i platnost diářů! Podporovat time management u žen by se měl!! Navíc je velmi moderní dekorovat diáře a tvořit bullet journal, tak proč neinspirovat a nepořídit třeba i razítka nebo samolepky do diáře. Inspirace diáře od @kreativnidoupe.

Bullet journal

Která žena nemá ve svém šatníku alespoň jednu džínovou bundu, a co ji trochu ozvláštnit? Určitě originální malůvkou potěšíte!! Na látku je možné malovat akrylovými fixy či akrylovou barvou, existují i barvy přímo na látku. V zimě se džínové bundy nenosí, tak si možná Vaše maminka či sestra nevšimne, že jí bunda zmizela z ramínka a Vy budete mít pecka vánoční překvapení v podobě originální bundy. Můžete samozřejmě i koupit bundu novou a pomalovat ji :)

džínová bunda fixy a barvami Artmagico

Kabelky a batohy milují snad všechny ženy, zkuste se odvázat a vytvořit něco neopakovatelného! Stačí jednoduchý motiv nebo krásná květina! To přece zvládne každý! Na kůži či koženku opět můžete malovat akrylovými fixy či barvami. 

artmagico kabelka orchidej

Nový telefon je nový telefon. Starý ale ještě slouží, co mu udělat nový “kabátek”? Stačí pár tahů akrylovými fixy a parádní pouzdro na telefon je na světě! Možná, ale mamince pomalujte trochu modernější model než je na obrázku :)

Malovaný kryt na telefon

Máte už krásný šperk či jiný dárek pořízený a hledáte inspiraci, jak ho krásně a vkusně zabalit? Přinášíme inspiraci jak na to! Mrkněte na náš blog a najděte návod, jak zabalit dárky snadno a rychle.

Dárek_1

Máte obdarovat kreativní a tvořivou ženu? Chcete nechat tvoření raději na obdarované ženě? Máme pro Vás trefu do černého! Tvořivé ženy určitě nejvíce ocení právě pomůcky, se kterými mohou tvořit. Tímto dárkem darujete nejen výtvarné prostředky, ale darujete také radost, kterou Vaše milovaná žena zažije při tvoření. Mrkněte například na tyto připravené sady pro kreativní tvorbu. A dárek máte vyřešen!

Dárky od srdce

Tip: A pokud pořád nevíte co vybrat? Darujte dárkový poukaz do oblíbeného obchodu Malovaný kamínek :)

Dárkový poukaz

U nás najdete ty nejlepší dárky za nejvýhodnější cenu! Vybírejte z našeho celého sortimentu!

Najdete zde vše potřebné pro Vaše vánoční či jiné tvoření: malovací či kreslící sady, tvořivé sady, barvy, štětce, fixy, hračky s tvůrčím charakterem, dárkové kreativní sady a ostatní nezbytné věcičky, bez kterých se neobejde žádná kreativní žena.

Hodně štěstí a radosti při tvoření a darování dárků

Váš tým Malovaného kamínku