Jaký dárek vybrat dětem za vysvědčení

Dětem brzy začíná nejlepší část roku - dva měsíce prázdnin! Než ale začnou, čeká je ještě vysvědčení za 10 měsíců práce! Ať už dopadne vysvědčení jakkoliv, určitě se děti snažily a zaslouží si malou odměnu! 

Krásným a tradičním dárkem pro děti je beze sporu kniha, ať už dobrodružná pro kluky či holčičí román pro holky. Skvělé jsou různé encyklopedie a průvodci, jenž děti mohou využít během letních výprav do přírody. Moderní děti zcela jistě ocení i módní elektronické výstřelky - herní konzole gameboy, nové mobily či sportovní pomůcky. Teď v létě jistě zabodují sportovní pomůcky pro vodní sporty a radovánky, jako např. paddle boardy či nafukovací lehátka a zvířátka různých tvarů do vody! Určitě děti potěší i zážitkový den ušitý na míru přímo pro ně - vezměte děti to jump arény, zábavních parků a když jim koupíte i zmrzlinu, budou děti radostí bez sebe!

I náš kreativní e-shop je plný skvělých dárků, která ocení zejména kreativně založené děti.

Naše tipy jsou zde: 

Hračky - na našem e-shopu najdete velké množství kreativních hraček pro děti - děti si mohou vytvořit lapače snů, sestrojit strašidla, vyrobit náramky či si převlékat panenky samolepkami. Nakoukněte k nám pro inspiraci, kreativní dárek vždy potěší.
351440602_1012932400068515_3919313687733877624_n

Výtvarné potřeby - máte dítě, které ve volných chvílích rádo tvoří? V naší sekci výtvarných potřeb pro děti určitě najdete to pravé - např. foukací fixy, fixy s razítky, veselé propisky, pastely. Pokud Vaše dítě má rádo modelování a rádo vytváří 3D postavičky, určitě ho zaujmou modelovací samotvrdnoucí hmoty či plastelína.

354105514_769179008088561_2104503249904045918_n

Kamínkování - máte doma malého “kamínkáře” nebo dítko, co touží malovat na kamínky? Není nic lehčího než pořídit u nás vše potřebné pro tuto oblíbenou činnost! Navíc léto je “kamínkářská sezóna”, a tak určitě tímto dárkem potěšíte! U nás najdete akrylové fixy, akrylové barvy, kamínky, laky, tečkovací nástroje a další a další “nutné” potřebnosti k této krásné celoroční zábavě!

 sady

Akrylové fixy - pokud máte starší dítko, které rádo maluje? Je možné mu pořídit akrylové fixy a třeba plátěnou tašku. Dítě si ji může ve volných chvílích pomalovat podle svých představ a zájmů a vytvořit si tak originální kousek, který bude nosit neustále sebou! Stejným barvami pak může malý umělec pomalovat i plátěné tenisky! Vyrobí si tak geniální set, který nikdo jiný nemá!  sady (1)

Rozmazlujte své děti dárky, které je dále rozvíjí, u kterých se zabaví, potěší, zlepší si jemnou motoriku a budou mít radost z výsledku! 

Krásné letní dny přeje tým Malovaného kamínku